Huiding Bureau Groenzorg

Toezichthouder Groen

Toezichthouder groen

Toezichthouder voor groenprojecten en bouwplannen

Wilt u de juiste informatie, ondersteuning en controlerende begeleiding bij een groen- en/of bouwproject? Met bomen en hun leefomgeving als specialisatie bewaakt en ondersteunt Bureau Groenzorg groenprojecten waarbij bomen in het spel zijn.

Toezichthouder groen

Uitvoerige controle

Daarbij houden wij ons veelal bezig met flora en fauna onderzoeken. We controleren terreinen op aanwezigheid van beschermde dier- en plantensoorten. Indien nodig stellen we een plan op om de dieren te verplaatsen of planten te verwijderen. Op deze manier ondersteunen wij ook uw bouwproject.

Succesvol groen- en bouwproject start met analyseren en samenwerken
Bij onze onderzoeken en analyses bekijken we niet alleen de ecologische belangen, maar als onafhankelijke partij nemen wij ook de belangen van andere partijen in acht. Een succesvol en soepel verloop van groen- en bouwprojecten begint bij analyseren en samenwerken. Bureau Groenzorg neemt daarbij de rol op zich van ‘ogen, oren en spraak’. We zijn als onafhankelijke partner betrokken bij de voorbereiding, de uitvoering en de nazorg.

Toezichthouder groen

Boomtechnisch, flora en fauna toezichthouder en onderzoeker

Bureau Groenzorg heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een onafhankelijke partij die de belangen van het milieu voor op stelt, maar ook die wensen van de betrokkene partijen probeert te behartigen. We zijn advocaat van de dier- en plantsoorten maar zijn een adviseur voor u als aannemer, grondeigenaar of projectleider.

Wij staan klaar voor het bedrijfsleven, overheden maar ook u als particulier. We voeren onderzoeken uit in binnen en buitenland.

Toezichthouder groen

De werkzaamheden van Bureau Groenzorg

Onder onze werkzaamheden als boomtechnisch maar ook flora en fauna toezichthouder bestaan uit de volgende onderdelen:

Onderzoeken
Analyseren
Plannen opstellen
Rapporten opschrijven
Met alle partijen spreken

Bureau Groenzorg is inzetbaar voor al uw groen, flora en fauna vragen op uw terrein. We helpen u graag met het indexeren van de aanwezige levensvormen en het bepalen van de volgende stappen om uw doel te bereiken.

Neemt u voor een kennismakingsgesprek of meer informatie over hoe wij uw project kunnen ondersteunen contact met ons op.